InfraShape Horizontal edzések

Az Infrashape edzés egy olyan mozgásforma, melynek fő célja a testsúlycsökkentés, alakformálás, cellulitkezelés, és nem utolsó sorban a rehabilitáció. Az infravörös hő és a vákuum kombinációjával hatékonyan segít a narancsbőr csökkentésében és a bőrfeszesítésben.

Milyen az InfraShape edzés?

Az Infrashape edzés egyénenként eltérő eredményeket hozhat, és a legjobb eredmények elérése érdekében ajánlott egészséges életmód és kiegyensúlyozott táplálkozás mellett alkalmazni. 

Az Infrashape edzés időtartama általában 30- 50perc között változik az egyéni igényektől és céloktól függően. Az edzés javasolt gyakorisága általában a kívánt cél elérése érdekében minimum 2 alkalom hetente.

Gyere és eddz nálunk

Egy kiadós edzéssel, maximális odafigyeléssel és szakértelemmel várunk.

Az InfraShape edzés hatásai

Méregtelenítés
A vákuum és az infravörös hő fokozza a szervezet méregtelenítési folyamatát, segítve a toxinok és felesleges folyadékok eltávolítását.
Bőrfeszesítés
Az edzés hatására a bőr és az izmok tónusossága javul, a távozó toxinoknak és a csökkenő zsírnak köszönhetően a bőr sokkal feszesebbé válik.
Zsírégetés
Csökkenti a testsúlyt és formálja az alakot. Az infravörös hő mélyen behatol a szövetekbe, serkenti a vérkeringést, és aktiválja a zsírsejteket
Állóképesség
Mint minden "kardió edzés" az InfraShape is növeli az állóképességet és hosszútávon javítja az erőnlétet.

KAPCSOLAT

Címünk
1024, Budapest
Keleti Károly utca 2. 
3. emelet, 8-as ajtó

Időpontfoglalás & információ: 
+36 (30) 623 1036
info@soulandshape.hu

KÖVESS MINKET

Kövess minket Facebookon és Instagramon, cserébe mindig új és hasznos információkkal, valamint egyedi akciókkal és lehetőségekkel várunk Téged.